Wie zijn wij?

Lekker bakken op de barbecue? Wanneer u kiest uit één van de barbecuepakketten van Catering in Zeeland bent u verzekerd van een heerlijk barbecuefeest! Wij hebben voor u een overzicht gemaakt van de lekkerste vlees-/ en vissoorten voor op de barbecue. Vanuit dit overzicht kunt u uw eigen pakket samenstellen. Staat uw vlees-/ vissoort er niet tussen, neem dan direct contact met ons op en  wij zullen met u de mogelijkheden bespreken.

Catering in Zeeland is gespecialiseerd in het verzorgen van barbecues. Wij verzorgen graag een barbecue die geheel aansluit op uw wensen. Ons aanbod bestaat uit uitsluitend verse producten die wij zorgvuldig voor u zullen verwerken. Catering in Zeeland heeft een groot aanbod voor u. Het is mogelijk om uw vleespakket zelf samen te stellen. Saté, speklappen, filetlapjes, hamburgers, schouder karbonade, spareribs, biefstuk, shaslicks en nog veel meer, onze barbecuepakketten bieden voor iedereen voldoende keus. Wilt u meer dan alleen vlees? Wij hebben voor u ook de keuze uit de beste vissoorten voor op de barbecue. Keuze uit o.a. zalmfilet, gamba’s en een heerlijk vispannetje.

Bent u zelf niet zo een held achter de barbecue? Ons personeel biedt u graag de helpende hand! Wij verzorgen graag uw complete barbecue voor u, zodat u tijdens het feest lekker kunt genieten! Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wanneer u kiest voor Catering in Zeeland, kiest u voor verse producten!